Anda ada masalah merekod perbelanjaan bulanan sendiri & cukai? Keuntungan & pengiraan anggaran cukai pendapatan perniagaan?

Nak rekod & kira semua ni hanya dengan masukkan figure sahaja TAK SAMPAI 5 MINIT? Nak FREE DIRECT SUPPORT 1:1 di whatsapp kalau tak faham?

Adakah Anda...

Individu atau suami isteri yang setiap bulan berbelanja & bayar komitmen tapi tak penah nak rekod dan tahu anggaran DUIT LEBIHAN BULANAN yang ada?

Anda bekerja tetapi selalu last minute baru kelam kabut nak submit borang cukai? Bila dah submit, lupa pulak nak masukkan belanja yang boleh dapat PELEPASAN CUKAI.

Ada perniagaan tetapi tak pernah nak ambil port tentang PERFORMANCE  & KEUNTUNGAN setiap hari? 

Tak pernah tahu SENANGNYA KIRA ANGGARAN  cukai kena bayar & dapat KURANGKAN CUKAI yang perlu dibayar?

Jom saya guide dengan hanya menggunakan 1 file excel. HANYA MASUKKAN FIGURE SAHAJA! 

Cuba tengok apa step mudah yang anda perlu lakukan

Mudah ke mudah?

Sesuai Ke Jadual Pengiraan Ni Untuk Anda ?

Saya rasa jadual pengiraan ni PALING RINGKAS & STRAIGHT FORWARD. Anda masukkan figure anda je, formula semua dah tersedia. Sesuai untuk mereka yang:

Merancang perbelanjaan & komitmen bulanan

Saya ada sediakan satu jadual untuk anda lihat belanja & komitmen bulanan untuk individu atau suami dan isteri. Mudah untuk lihat sama ada di akhir bulan ada lebihan simpanan atau side income yang anda kena cari.

Individu bergaji

Yang tak pernah submit cukai pun boleh pakai juga. Nanti tak ada lah last minute kelam kabut cari belanja apa yang boleh dapat pengecualian. Agak-agak cukai tinggi, buatlah lah bayar zakat lebih sikit kan. Yang penting kita dah dapat anggaran cukai awal.

Individu yang berniaga

Yang tak pernah ambil tahu performance perniagaan setiap hari, anda dah silap besar. Sangat penting untuk lihat figure ni supaya dapat adjust mana yang kurang. Anda juga boleh jimat cukai dengan buat anggaran sebelum tahun berakhir. Yang tak pernah submit cukai pun boleh guna. Lepas ni senang lah nak submit loan kan kalau nak apply.

Nak jimat kos pihak ketiga

Benda ni basic je. Mak Cik Kiah pun boleh rekod & simpan. Tak payah bazir duit upah orang kira untung rugi perniagaan & cukai. Kalau setakat urusniaga kecil & sederhana, buat sendiri pun boleh.

NAH! Saya belanja sikit isi kandungan jadual pengiraan. YANG BESTNYA jadual disediakan untuk tempoh rekod simpanan sehingga 5 tahun dan ada 2 versi disediakan, Melayu & English.

Eh Boleh Percaya Ke Ni ?

Saya dah berniaga hampir 10 tahun & bekerja dalam bidang audit & percukaian hampir 6 tahun.

Dalam bisnes, setiap hari saya akan update jualan & kos sendiri dalam jadual tu. Agak-agak untung menurun compare bulan sebelumnya, saya akan cepat-cepat adjust seperti marketing fb ads supaya margin untung tak lari banyak. Tengok je kat jadual pengiraan ni terus boleh nampak!

Bagi individu & perniagaan pemilikan tunggal adalah sangat mudah dalam urusan percukaian. Jadual yang disediakan adalah berdasarkan kemaskini semasa.



Apa Yang Anda Akan Dapat Dari Panduan Ni?

  • Jadual pengiraan pendapatan & perbelanjaan bulanan
  • Jadual pengiraan untung rugi perniagaan
  • Jadual pengiraan anggaran cukai pendapatan individu & perniagaan
  • Senarai contact support untuk dihubungi jika ada masalah dengan jadual pengiraan
  • PERCUMA nasihat percukaian 

Semuanya dah ada formula. Anda hanya perlu isi figure anda. Mudah kan ?

Jika anda ada masalah dengan jadual yang saya sediakan, atau formula lari, kemaskini percukaian terbaru, atau ada apa-apa pertanyaan, terus je tanya dekat nombor support hotline dalam panduan ni. Siapa je yang berani offer macam ni kan?

Kalau Saya Dapatkan Jadual Pengiraan Ni, Kemudian Tak Faham, Macam Mana?

Berapa Anda Perlu Bayar Untuk Jadual Pengiraan Ni?

Terus terang saya katakan, tak perlu lah bazir duit cari financial consultant beribu-ribu ringgit. Yang pasti, lepas anda dapat jadual pengiraan ni, saya boleh gerenti anda dapat:

• Jimat kos, keuntungan bertambah

• Jimat masa dan tenaga

• Rekod kewangan lebih tersusun dan cantik

Anda Kena STOP Buang Duit & Masa. Semuanya dah disediakan.

Mungkin ada yang offer lebih advance dari ini, tapi benda boleh simple-simple je kan. Kalau advance sangat, Mak Cik Kiah pun pening kepala.

Jika nak dibandingkan ilmu dan pengalaman yang saya ada, memang tak ternilai harganya. Tapi hari ni, BEST OFFER yang saya boleh bagi, anda perlu bayar hanya;

RM 199

RM 159

RM 99

RM 35

Bukan itu sahaja. Macam saya cakap dekat atas, anda juga akan dapat…

FREE BONUS : Nombor hotline direct Whatsapp untuk anda bertanyakan soalan 1:1 & saya akan ajar sampai pandai & beri update terkini jika ada. Tanya lah apa pun yang tak faham nanti.

FREE BONUS : Rekod jadual disediakan dalam 2 bahasa, Melayu & English dan untuk simpanan rekod sehingga 5 tahun

Offer saya kali ni sangat TERHAD. Harga istimewa RM35 akan tamat dalam masa;

Hari
Jam
Minit
Saat
Promosi Tamat

Copyright © 2020-2021 RahsiaJimatIncomeDanCukai.com (NSI IDEA RESOURCES). All rights reserved. Developed and served blazing fast by Kacang.it